4ο  ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Τριήμερη Εκδρομή Γ' Λυκείου

4ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 2 60100 ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Τηλέφωνο : 2351022852

Fax : 2351077110

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τριήμερη εκδρομή στα Γιάννενα

Του 4ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

09, 10 και 11 Δεκεμβρίου 2011

 

1η ημέρα Παρασκευή:

Αναχώρηση στις 08:00 από Κατερίνη. Στάση για καφέ στην περιοχή των Γρεβενών. Στη συνέχεια μετάβαση και επίσκεψη στο μουσείο του Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Ελεύθερο απόγευμα για φαγητό. Επίσκεψη στο κάστρο Ιτς Καλέ. Βραδινή διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα.

2η ημέρα Σάββατο:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη Δωδώνη. Επίσκεψη του Ιερού του Διός με το περίφημο θέατρο. Επιστροφή στα Γιάννενα και μετάβαση στο μώλο της λίμνης των Ιωαννίνων. Μετάβαση με καραβάκι στο νησί των Ιωαννίνων. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και επίσκεψη στους βυζαντινούς ναούς και στο μουσείο που φιλοξενεί τη στιγμή της θανάτωσης του Αλή πασά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετική βραδινή διασκέδαση.

3η ημέρα Κυριακή:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Πέραμα και ξενάγηση στο σπήλαιο. Μεσημεριανό διάλειμμα για φαγητό στο Μέτσοβο. Επιστροφή στην Κατερίνη με ενδιάμεση στάση στα Γρεβενά. Τέλος εκδρομής.